Sånn er det nå!

Selv om det mangler ting, som sokkellister, skapdør over ovnene og malestrøk rundt vinduene så er kjøkkenet ferdig. Vi er veldig fornøyd med resultatet, utforming, størrelse og ikke minst er vi veldig glad for at vi flyttet kjøkkenet. Nå har vi kontakt med spisestua og ser også ut mot den fantastiske utsikten vår. Vi hadde mange runder på lyssettingen, og tegnet opp og tegnet opp, og jeg tror vi har falt på riktig løsning.

Utrolig sosialt rundt ei stor øy. Det har ikke blitt de store middagene ennå, men det kommer.

...og så må vi jo ha litt pynt på kjøkkenet også da! Og bruksting; salt/pepper, tannstikkere og servietter.

Her er woken! Den er brukt flere ganger allerede og vi er veldig fornøyd. Nå er det ihvertfall wok en gang i uka, hehe...må vel bare det!

To nye verdensborgere...

...har kommet til verden og de får hver sin bleiekake i gave:

Denne er laget i to etasjer bare, midt oppi har jeg lagt en kopp og to smokker. På høyre side er det en tannkost til storebror. Det skal ikke bestandig så mye til! Denne skal gis bort imorgen.

Her er en "vanlig" kake i 3 etasjer. To gasskluter "står" på toppen, og rundt nederste kake ligger det to pysjamaser. Mammaen til denne jenta ble ihvertfall veldig glad, hun hadde alltid ønsket seg en bleiekake...og nå fikk hun det. Koselig tilbakemelding!

Hei dere følgere!


Hei, først vil jeg takke for de søte og fine kommentarene jeg har fått. Det setter jeg veldig pris på. Skulle ønske jeg var litt flinkere til å legge ut ting, men tiden kommer tilkort, desverre. Og så har jeg en oppfordring:


Jeg ser i oppsettet i bloggen min at jeg har fire følgere, men jeg klarer ikke å se hvem dette er. Kan noen fortelle meg hvordan jeg evt.legger disse til (hvis jeg kan gjøre det selv) eller så vil jeg veldig gjerne at dere gjør det. Nå har jeg laget den "følger-greia", og da skal det velbare være å gå inn der å legge seg til, har jeg gjort det rett?


Jeg måtte bare legge ved dette bilde av kjøkkenet, er det MULIG at det kan være så rotete, JA, under innflytting så kan det fint se sånn ut. Men nå er det MYE bedre og i morgen kommer bilde av hvordan det er nå!
God natt alle sammen...

Det skal være lilla og rosa...

...svarte jentene når jeg spurte hvilke farger de ville ha på rommet sitt. Foreløpig så deler de rom, fordi det er bare 3 soverom oppe og vi er 5. Og største jenta vil ikke flytte ned enda.
Var jo litt skeptisk til disse to fargene sammen, men jeg syns det ble veldig bra. Det er en metall maling fra Beckers. På dørene til høyre henger det skilt. Det var egentlig dørskilt som det stod "my room" på, men jeg snudde den biten og skal skrive navnet til jentene på de, slik blir det enkelt (spesiellt for far) og vite hvilke klær som tilhører hvilken jente...


Fant noen rimelige gardiner på Princess, sommerfugler som går i lilla og rosa med innslag av andre friske farger. Her på "kjøkkenet" lages det mye god mat (og litt rar) og det serveres til tider på fullt og da mener jeg FULLT oppdekt bord.

Besøkende