En helgeoppdatering...

...kommer her: Men i omvendt rekkefølge; På nåværende tidspunkt nyyyter vi sesongens første lutfiskmiddag...mmm, det er så bare godt! Vi er store lutfiskelskere! Tilbehøret er ertestuing, rabbestappe, bacon, sirup og brunost! Og da er bordet dekket slik:

Inspirert av TV Norge sin serie: 4 stjerners middag så går lagde pappa og jeg en 4 retters middag til mamma og mannen i huset i går. Menyen ble slik:
- Kamskjell på en seng av ruccolasalat med rognkrem
- Honningmelon med choritzopølse og stekt aromasopp
- Helstekt indrefilet av kalv, råstekte poteter, søtpotet og sellerirotpure, asparges, gulrotstaver, dadel med bacon og østersoppsaus
- Ostetallerken med valnøtter i honning, epler og ananas

Vi fikk gode tilbakemeldinger, og om jeg skal si det selv; det var veldig godt!

Bordet dekket i går til 4 retters middag.

Tidligere i dag feiret vi 6 åringen på Barnas lekeland på Discorommet. Stor stas med Singstar! De fikk servert pølse i brød, is og brus. Så hadde jeg laget sjokolade kake, takket være Bdicte sin blogg; http://bdicte.blogspot.com/ (jeg kan fortsatt ikke lage link, HJELP!) kan jeg også det nå! Jeg har prøvd alle mulige og klarer bare ikke å lage inntil nå, ENDELIG har jeg funnet en oppskrift som jeg også kan! Takk takk...... Og så fikk de hver sin godtepose med seg hjem. Litt godteri og så fant jeg brett på NILLE i går med 7 par klistreøredobber og ring til 14.90. Så stanset jeg ut sirkler av papir og stiftet på øredobber og ring utenpå. Dette var VELDIG populært!!!


Bursdag !

Germini "pakket" i cellofan som flyter i vann.

I dag har vi feiret størstejenta vår som ble 6 år. Hun valgte selv blomster og lys og resten hadde vi hjemme. Og med litt hjelp fra mamma så ble det slik. Husker ikke i farten navnet på bloggen som viste denne måten å arrangere blomster. Det er rett og slett cellofan som er "pakket" rundt blomstene og lagt oppi vasene og fylt på med vann. Veldig dekorativt ! Jeg skal surfe litt så kommer jeg vel innom igjen hvilken blogg det var. Nå mangler parkett og foringer på kjellerstua, da er det klart for å "flytte" inn der. Håper å kunne vise bilder snart.

Besøkende